ER ÇİÇEK NAKLİYAT

VAN ER ÇİÇEK NAKLİYAT TİC. LTD. ŞTİ: Van’da nakliyatta, van’da evden eve nakliyatta, van’da asansörlü nakliyatta, van’da sigortalı nakliyatta ve biro,ofis,müze,piyano,mobilya ve parça eşya taşımacılığında Van’ın önde gelen nakliyat firmaları arasında liderliği elinde bırakmayan VAN ER ÇİÇEK NAKLİYAT siz değerli VAN ve TÜRKİYE halkımıza hizmet etmenin sevinci ve gururu içindedir.
VAN ER ÇİÇEK NAKLİYAT:Taşınma sürecinde eşyaların korunması için paketlemelerin yapılması, ambalajlara sarılması ve taşımanın yapılacağı araçların belirlenmesi oldukça zaman alan bir süreçtir.
Bu planlamaların önceden yapılmaması, taşıma süresinin uzamasına neden olmakla birlikte, taşınan ürünlerin kırılıp, hasar görmesi ile sonuçlanabilmektedir. Bu nedenle firmamız taşıma öncesinde eşyalara gerekli olan aracın, eşyaları taşıyacak eleman sayısının belirlenmesi için ekspertiz kullanır.
Firmamızın eksperleri tarafından yapılan incelemenin sonucuna göre eşyalar türlerine ve özelliklerine göre özel ambalajlama malzemeleriyle paketlenerek, uygun araçlarla yeni adresine gönderilir.

Bir mesaj yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir