İstanbul Toprak Nakliyat

Toprak nakliyat istanbul ilinde taşımacılık hizmeti sunan ve kaliteli taşımacılığı benimsemiş işini düzgün yapan sektörün lider kuruluşlarından birtanesidir. İnternet ortamında reklam vererek kendini kurumsal nakliye şirketi gibi tanıtan bolca nakliye şirketi bulunmakta. Nakliye için tercih edeceğiniz şirketi seçerken dikkatli olmanız ve nakliye şirketi ile aranızda güvenilir bir bağ olması gerekir aksi taktirde o taşımacılık düzgün olmaz.

2 tane orta boy kamyon ile 4 adet büyük boy kamyona sahip olan şirketimiz orta boy araçları ile şehirlerarası taşınırken büyük boy kamyonlar ile şehirlerarası taşınmaktadır. Taşmacılığın yapılacağı katların yüksek olması durumunda müşterinin onayı alınara işlemler dış cephe asansörü ile gerçekleştirilmektedir. Dış cephe asansörü ile taşımacılık yapabilmek için şartların asanörlü taşımacılığa uygun olması gerekir. Örnek olarak yüklemenin yapılacağı evin balonu veya penceresi gerekli ebatlara sahip olmalı ve asansörün kurulabileceği bir alanın mevcut olması gerekir.

Dış cephe asansörünü kurmaya müsait olmayan binalarda taşımacılık bina içerisinde gerçekleştirilmektedir. Bina içerisinden taşınacak olan eşyalar ambalajlı olduğu için taşıma esnasında zarar görmesi imkansızdır.

Bir mesaj yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir