Aydın Efeler Nakliyat

Efeler Evden Eve Nakliyat küçük büyük taşınma (nakliye) işlemlerinde aynı hizmet anlayışıyla sizinle. Evden eve nakliyeciliği sanayi, depo taşımacılığında olan özenle gerçekleştiririz. İşimize verdiğimiz önem sadece en iyi malzemeleri kullanmakla ya da en uzman ekiple çalışmakla sınırlı değildir, aynı zamanda müşterilerimizi her zaman onların memnuniyetini önemseyerek karşılar ve uğurlarız.

Yeni evinize taşınırken yaşanacak olan tüm o nakliye macerasından çekiniyor olabilirsiniz çünkü evet nakliye işlemlerinin tümü her zaman zordur, paketleme aşamasından yollara kadar… zorlu bir meslektir nakliyecilik ama bizimle çalışırken bunları düşünmenize gerek yok. Hasar sözleşmeli ve sabit fiyat garantisiyle içiniz ve keseniz rahat hizmet almanın ayrıcalığını hissedebilirsiniz, sizlere değer veriyoruz.

Bir mesaj yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Meryem 05467618386

    Aydin kosk kucuk nakliye isim var n kadara masl olur sadce buzdolabı tasinacak

  2. Aysun Erdemir

    Eşyalarımı sorunsuz bir şekilde taşıdılar. Teşekkürler.

  3. Nurhan 05052574952

    İzmir Ödemiş’ten(6.kat) aydın mimar Sinan a (1.kat) taşınacağız.ağustos ayı içinde olacak.3+1 normal bir ev.güvenilir bir taşıma şirketi arıyorum

  4. Mehmet

    Efeler nakliyat (AYDIN) tek kelimeyle rezalet. Paranızla rezil oluyorsunuz. Anlaşırken herşeye tamam olur diyorlar yükleme başladığında sigorta yok taşıma sözleşmesi yok. Efeler nakliyat ile anlaştım ama taşıma işini başkası yaptı o firmada arabimi trafik bağladı dedi işi başkasına verdiler. Gelelim işin kalitesine. Beyaz eşyayı ve mobilyalarin bir kısmını streç le sarmışlar patpat kullanmamışlar hatta bir kısmında ne streç var nede patpat. Aldığı paranın hakkını vermediler. Allah bildiği gibi yapsin. Size tavsiyem efele nakliyattan uzak durun (firma ortagi Mevlüt turgut)