Kalkavan Evden Eve Nakliyat

Adana evden eve nakliyat sektöründe faaliyetlerini sürdüren şirketimiz başta adana ve ilçeleri olmak üzere Tarsus, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş ve Mersin bölgesine sık sık taşımacılık yapmaktadır. Taşımacılık bizim ekmek kapımız olup hizmet sağlarken ne kadar dikkatli olursak ekmeğimize o kadar sahip çıkacağımızın farkındayız.

Taşımacılık öncesinde taşımacılık günü geldiğinde sıkıntıların yaşanmaması için taşımacılık öncesinde gelip eşyalarınızı kontrol ediyor, eşyalarınızn ihtiyaç duymuş olduğu ambalajlama malzemesini tedarik ediyoruz. Örnek verecek olursak mutfakta yer alan porselen takımınız için kraft kağıt, beyaz lake mobilyalarınız için beyaz balonlu naylon ve evinizin içerisinde yer alan diğer eşyalar için koli ve streç folyo kullanarak paketleme yapmaktayız.

Eskiden yüksek katlı binalara taşımacılık merdivenlerden veya yapı içerisinde yer alan insan asansörleri ile gerçekleştirilirken günümüzde artık dış cephe asansörleri yerleştirilmektedir. Öyle ki eşyalar bulunduğu odanın camından doğrudan kamyonun içerisine kadar iletilebilmektedir. Asansör kullanımının en önemli avantajı eşyalarınızın sağlıklı bir şekilde taşınması ve zaman tasarrufudur.

Adana ve çevre illeri ve ilçelerinde ihtiyacınız olan evden eve taşımacılık hizmeti ile ilgili bizleri arayabilirsiniz.

Bir mesaj yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir